Европската комисија го крена македонското знаме

Европската комисија како знак за поддршка на Македонија го крена нашето знаме, но што треба тоа да значи, е прашањето што си го поставуваат сите, па и ние.

Фотографијата ја сподели кореспондентот на „Фајненшл Тајмс“ од Брисел, Махрин.

*Извор: @MehreenKhn