Ново

Зошто бе другар!?

Дека мажите претеруваат со модата, тоа е факт. Понекогаш одат толку далеку што се подложуваат на болни третмани како овој. Изгледа дечкото не знае дека постојат ножички.

И девојките носат кондом

Помина времето кога само машките носеа кондоми. 21 век сме и девојките не се срамат повеќе. Еве една девојка која носи кондом.