Ново

Магионичар каков што не сте виделе досега

Лиоз Шем Тов е магионичар од Израел кој решил да си ја проба својата среќа во „Австралија има талент“. Магичните трикови на Лиз, ако може така да се наречат, се несекојдневни и никој не може да предвиди што следно ќе направи.

Бодибилдерот со ангелски глас

Еди Вилијамс е навидум обичен човек кој сака да крева тешки работи, но кога ќе го земе микрофонот во рака, работите се менуваат. Како само го изненади жирито и публиката, секоја чест.