Ново

Дечиња на утринска програма се изнасмеаја на готвењето

Две дечиња се изнасмеаја на готвењето во утринската емисија „Практична жена“. Деца како деца, го кажуваат тоа што најмалку очекуваш, а не се ни они криви што готвачката така ја ставила бананата.