Ново

Верен навивач се станува од мал

Детенце од 2 години го гледа својот омилен тим како игра фудбал и за среќа успева да постигне гол. Радоста на детенцето е неодолива. Треба да му дадат доживотен билет за кога ќе порасне да може да ги гледа на стадион.