Ново

Ако сакаш да се пирсаш, погледни го видеово

Пирсањето се уште е во тренд, иако можеби не толку колку што беше пред 3-4 години. Ако сакаш да се пирсаш, пожелно е да не се плашиш, а ако се плашиш земи другарка со тебе. Само пази да не испадне како оваа.