Најгрдите торти во свет

Ако мислиш дека на девојачка вечер има грди торти во облик на машки полов орган, имаме изненадување за тебе, во светот постојат и далеку погрди торти. Еве неколку од нив.

Најверојатно славеникот е доктор или фармацевт.

Пушач, дефинитивно. Ако ова не го натера да се откаже од цигарите, ништо нема.

Крлеж, најверојатно за некој што те цица цел живот. Може да се подари и на сопругот и на сопругата.

И за крај, не, не е пирошка на свадба, торта за девојачка вечер е.