Ново

Бугарите нашле начин како да се справат со дрски пациенти

Во последните неколку дена во етерот одекнаа односите помеѓу пациентите и докторите во тетовската болница, каде се разменувале тупаници наместо медицинска помош. Бугарите очигледно тој проблем го решиле уште одамна. Инаку предметот е изборен за студентите од прва година на медицинскиот факултет.

И Македонците рециклираат

Можеби звучи неверојатно, но Македонците рециклираа уште пред да биде тоа ин. Отворете го фрижидерот дома, сигурно имате барем една изрециклирана тегла која некогаш била мајонез или кисели краставички.