Ново

И Македонците рециклираат

Можеби звучи неверојатно, но Македонците рециклираа уште пред да биде тоа ин. Отворете го фрижидерот дома, сигурно имате барем една изрециклирана тегла која некогаш била мајонез или кисели краставички.