Октопод се крие во уста на нуркач

Сме виделе октопод да се крие по темни места каде што нема да може да го најдат, ама првпат гледаме да се скрие во нечија уста, а и дечково како не испаничи, алал да му е. Ретко кој би останал вака смирен во оваа ситуација.