Ново

Баба Инес има 100 години и е најстариот навивач на Милан

Баба Инес била навивач на Милан уште од својата 18 година. Последен пат била на натпревар на 87 години. По повод 100 годишниот роденден на баба Инес, Милан решава да ја изненади. Жива била баба.