Ново

Најпозитивното девојче кое ќе ви го разубави денот

Ако имате тежок ден, девојчево дефинитивно ќе ви го разубави. Таа е толку позитивна и благодарна за се во својот живот: куќата, татко и, мајка и, сестрите, тетките, пижамите, училиштето... Ова е многу убав начин како да ти тргне денот. Може и возрасните треба да пробаат вака.

Како се вика орово?

Свадбата е една од најзначителните моменти во животот на луѓето каде што роднини и блиски ги покажуваат своите танчерски способности. Дечкиве играат некакво оро кое на прва наликува како да се пред апсење па пробуваат да се ослободат од лисиците. Среќа вакво оро нема кај нас.