Ново

Твитерџиите се надминаа: Ако Бојан и Александар беа во бенд

На социјалната мрежа твитер се појави слика од Бојан Јовановски и Александар Кирацовски прегрнати во кафана. Бојан држи микрофон, а Александар гитара. 

Дали е сликата автентична или фотошоп, не може да процениме затоа што немаме таква технологија во редакција, но интересно е тоа со што се занимава социјалната мрежа твитер. Бидејќи протагонистите во сликата личат како да се во бенд, како би се викал тој бенд. Еве неколку од предлозите:

*Извор: твитер