Што треба да се направи за моторџиите да возат поспоро во Скопје?

Запрепастувачки е фактот колку брзо возат моторџиите во главниот град на републиката. Како воопшто да не се плашат од реперкусии за прекршување на законот за дозволена брзина на возење. Не може, а да не се запрашаме какво решение треба да се употреби за да престане ова дивеење по улиците.

Можеби ова е едно од тие. Вреди да се проба.

Позади фотографијата

За да се добие ваква убава фотографија потребни се многу работи, од добар фотограф, па се до сет со адекватно светло. Фотографот Гео Леон на својот инстаграм профил открива која е тајната позади ваквата фотографија.

Извор: Гео Леон