Што му фали на Скопје во летно време!?

Една од најбитните и најнеопходни работи што му фалат на Скопје, како главен град и метропола, се повеќе фонтани со истечна вода. Може овој апел ќе успее да стигне до надлежните и ќе ги засегне овој проблем.