Ново

Што му фали на Скопје во летно време!?

Една од најбитните и најнеопходни работи што му фалат на Скопје, како главен град и метропола, се повеќе фонтани со истечна вода. Може овој апел ќе успее да стигне до надлежните и ќе ги засегне овој проблем.

Се приметува кој бил на фестивалот Егзит

На свадба може да забележиш најразновидни гости, од тие што знаат да играат на оро и тие што мислат дека знаат. Овој е трет вид, тие што биле на Егзит пред да одат на свадба.