Ново

Лесен начин да го поправиш расипаниот патент

Скоро и да нема човек што барем еднаш немал проблем со патентот. И место да се нервираш и да идеш по шнајдери, еве едноставен начин како да го вратиш пак на јакната. Кој би рекол дека ти треба само вилушка, ха!