Како дечињата да не си ја удираат главата од маса?

Дечињата не секогаш имаат разбирање за просторот и каде се може да се повредат, па често се удираат од масите кои се на нивна висина. Ова е многу едноставен начин како да се направи превенција на истото. Се што ви треба е обичен сунѓер кој ќе се постави на работиве од масата.