И во Хрватска младите сакаат да се вработат државно

Интервју со млада дама од Хрватска. На почетокот критикува како сите политичари крадат, за потоа да каже дека сака да се вработи државно и да го испофали градоначалникот на Загреб, Милан Бандиќ. Од негде ни е познато ова.