И во Хрватска младите сакаат да се вработат државно

Интервју со млада дама од Хрватска. На почетокот критикува како сите политичари крадат, за потоа да каже дека сака да се вработи државно и да го испофали градоначалникот на Загреб, Милан Бандиќ. Од негде ни е познато ова.

Пазете кога точите бензин

Ако некогаш се зачудите колку малку километри сте прошле со полн резервоар, можеби проблемот не е до колата, туку до бензинската каде што сте точеле гориво. Оваа на пример, точи воздух и тука таму по некоја капка.