Ново

Пазете кога точите бензин

Ако некогаш се зачудите колку малку километри сте прошле со полн резервоар, можеби проблемот не е до колата, туку до бензинската каде што сте точеле гориво. Оваа на пример, точи воздух и тука таму по некоја капка.