Ново

Некој бајаги се опуштил во ПОЦ (+18)

На социјалната мрежа твитер кружи видео од случаен минувач кој успеал да сними како вработен во ПОЦ бајаги се опуштил на своето работно место. Барем врата да затворел, а не вака.

Напомена: видеото е експлицитно.