Ново

Паркурист едвај се спаси да не падне од зграда

Опасно е да вежбаш паркур, особено на кров на зграда. Момаков пробуваше да скока од раб на раб и се лизна. За среќа се фати за каблите што одат до самата зграда и другар му помогна да не падне.