Ново

Златан Ибрахимовиќ и детето со трема

Златан Ибрахимович важи за одличен, но многу темпераментен фудбалер. Пред еден натпревар тој ја покажа и својата мека страна кога едно дете од „петлите“ му кажа дека има трема.