Ново

Нудистка во Охрид

На познатата плажа „Градиште“ во Охрид, за првпат оваа година и најверојатно за првпат во Охрид забележана нудистка како се шета по истоимената плажа. Дали ќе бидат преземени некакви мерки за вакво шетање како од мајка родена, се уште не и е познато на нашата редакција.

*Извор: @batekiko