Понеделник на работа

Кога си имал многу јак викенд со журки до сабајле, сигурно е тешко да отидеш на работа во понеделник, а уште потешко да го издржиш цел работен ден. Еве како изгледа тоа со видео од една патка. Ако вака дремете на работа, пазете само газдата да не ве види.