Влатко Алексовски испеа песна за ракометниот првак Вардар

Ракометниот клуб „Вардар“ е најтрофејниот ракометен клуб од Македонија. Има освоено 12 титули шампион на Македонија, 13 титули во купот на Македонија, 5 во СЕХА лигата и 2 титули како шампион на Европа, па сите песни за него се сосема очекувани. Уживајте во новата песна на Влатко Алексовски кој на фолк начин го опева нашиот шапион.