Руска рок група „украде“ песна од Тоше

Руската рок група „Земјата“ ја пее песната „Боже чувај ја од зло“ од Тоше Проески. Не знаеме дали имаат дозвола за препев, ама чудно е што во описот воопшто не е напоменето дека е песна од Тоше Проески.

Чисто за потсетување оригиналната песна на Тоше.