Пчели нападнале фестивал во Мичиген

Музички фестивал на отворено во Мичиген имал неочекувани гости. Јато пчели се појавиле од никаде и одеднаш почнале да прават пчеларници по чадорите. Добрата страна е што биле ептен пријателски настроени.