Кога ќе ти се стават досадни музичари на маса

Скоро и да нема некој на кој не му се десило досадни музичари во кафана да му се стават на маса, па те замараат „дај кажи песна“, „што да ви отпееме“ и сл, а ти само сакаш да се напиеш како човек со другарите. Епа виолинистов исто мисли дека лавицата уствари ужива во музиката, а од друга страна таа само сака тој да престане да замара.