Ново

Убаво е да си тапанар

Без разлика колку песната и изведувачот се добри или не, музичарите во позадина, кои понекогаш се ставени само како декор, уживаат во својот перформанс. Дечково е еден од тие. Изгледа ептен е убаво да си тапанар.