Зошто се носи душек во Сутоморе +18

Душекот на надувување е едно од основните пливачки средства кои секој би требало да ги има кога иде на плажа. Некој го користат за да фатат боја малку подалеку од обала, а пак некои за да веслаат во место. Кој до што му е.