Ново

Како изгледа безбедносниот протокол од станот на премиерот!?

После скандалот со руските мајтапџии кои успеале да го добијат премиерот Зоран Заев на телефон и да си играат мајтап со него, се увиде дека безбедносниот протокол за стапување во контакт со премиерот не е на задоволително ниво. До нашата редакција пристигна фотка од безбедносниот протокол од станот на премиерот. Се надеваме дека ова не е вистина туку уште само една несолена шега.