Ново

Кое прашање си го поставуваат во Влада после најновиот скандал?

После најновиот скандал со руските комичари кои му се претставиле како Порошенко и Столтенберг на премиерот Зоран Заев, можеби е вистински момент да се потсетиме на една песна која сега сигурно си ја потпевнуваат во Влада.