Ново

И Џејсон Статам може да го направи предизвикот со капачето

Во светот постои нов предизвик, да тргнеш капаче од шише без да употребиш раце, односно со вртење и само со удар со нога. Дури и познатиот акционен херој, Џејсон Статам може да го направи тоа.