Случаен минувач спасил двегодишно девојче кое паднало од прозор

Двегодишното девојче седело покрај отворен прозор и во еден момент се навалило накај надворешната страна. За нејзина среќа, случаен минувач ја видел дека има шанси да падне од прозорот и се приближил накај зградата и успеал да ја фати во раце.