Ново

Ајкула плива во близина на сурфери

Момак си снимал видеа со дрон кога забележал бела ајкула како плива во близина на сурфери. По не реагирањето, очигледно е дека сурферите немаат појма дека има ајкула во нивна близина. За среќа се поминало во најдобар ред.