Ново

Кулио во соработка со Никола Груевски

Поранешниот премиер Никола Груевски бил уапсен од унгарските власти по повод барањето за екстрадиција од македонските власти. Од самото одење во суд излезе видео запис кој твитерџиите не останаа рамнодушни и го споредија со песна на Кулио (Gangsters paradise).Погледнете како би изгледал спот на Кулио во кој главна улога ќе ја има Никола Груевски.