Не е секој за во армија

Во Италија прават демонстрација на пукање топ, со публика, со се. Арно ама војничката некако не се снаоѓа баш најдобро. За некои ствари изгледа е потребно машка рака.

Ова нема да биде хит за ова лето

Обично пред почетокот на летото се појавуваат хит песни кои го одбележуваат тоа лето. Оваа не е таква песна.

Напомена: песната има експлицитна содржина, која може да навреди одредена публика.