Ново

Не е секој за во армија

Во Италија прават демонстрација на пукање топ, со публика, со се. Арно ама војничката некако не се снаоѓа баш најдобро. За некои ствари изгледа е потребно машка рака.

Ова нема да биде хит за ова лето

Обично пред почетокот на летото се појавуваат хит песни кои го одбележуваат тоа лето. Оваа не е таква песна.

Напомена: песната има експлицитна содржина, која може да навреди одредена публика.

Српска новинарка демонстрира како се лади кола

Српската новинарка нашла начин како да ја олади колата во летно време за полесно да може да се влезе во неа. Изгледа некои коли џабе имаат клима. Се тоа можело со клатење да се среди.