Ново

Како Радио Телевизија Словенија ја нарекува Република Северна Македонија

Вчерашниот натпревар помеѓу Северна Македонија и Австрија го пренесувала и РТС (Радио Телевизија Словенија). Погледнете која кратенка за нашата земја ја користи Словенија.