Кои лектири ќе се читаат ова лето?

Како што привршува учебната година така почнува и летото, но летото не би било лето без обврски од читатка природа. Кои лектири ќе бидат најчитани, а со тоа и најбарани, ова лето, ви откриваме во Фчерашни новости.Во последната епизода од четвртата сезона дознаваме и зошто културно уметничкото друштво „Весели бардачиња“ протестира на штотуку отворениот автопат Миладиновци - Штип.

Ланчо Пашазотов го направи можеби најбитното интервју во својата кариера во канцелариите на СЈО. Дознајте ги одговорите на прашањата кои сите си ги поставуваат, а одговорите никако да ги добијат.

Имајте убаво лето, а ние се гледаме од септември.

Од управата на
ФН