Ново

Нуклеарна причина за збратимување на Македонија и Бугарија

Македонија и Бугарија како комшиски земји имаат подобрени односи за разлика од порано, што од политичка, што од историска гледна точка. Фчерашни новости успеаја да ја откријат и нуклеарната причина за збратимување на двајцата комшии.Додека сите се прашуваат како помина отварањето на долгоочекуваниот автопат Миладоновци-Штип, фчерашни успеаја да дојдат до ексклузивно видео од истоимената дешавка.


За крајот на четвртата сезона фчерашни направија специјално интервју со специјален гостин на кој Ланчо му упати специјални прашања. Дали доби специјални одговори, гледајте оваа недела, 19:30 часот на канал 5 телевизија.