Ново

Судијата даде гол и го призна

На натпревар од третата холандска лига, помеѓу „Харкемас бојс“ и „ХСВ Хук“ се случи невиден преседан. Откако топката се одби од стативата, заврши во ногата на судијата и се врати повторно во голот, по што судијата го призна голот и покрај негирањето на играчите.