Ново

Како се одвива освежувањето во СДСМ!?

Бихаќка никогаш не изгледала посвежо, на што се должи тоа ни открива нашата репортерка Елизабета Крстиќ Поп Мајбах во најновата епизода на Фчерашни новости.Зошто градоначалникот на Охрид се уште го нема видено минарето на Алипашината џамија кое се гради без дозвола, Ланчо поразговара со Тони Пајче директор за урбанизам на Охрид.

Драги гулабарот ја открива недоумницата на целиот свет, дали петџи технологијата има позитивни или негативни ефекти како на флората така и на фауната.