Ново

На која македонска апликација може да и позавиди и Илон Маск!?

Во претпоследната епизода за оваа сезона на Фчерашни новости ќе гледаме:

- Македонија е позната земја во светот по иновациите, а фчерашни ексклузивно ја открија новата владина апликација на која може да и позавиди и Илон Маск;

- Како македонските граѓани реагираат на најновиот крик на технологијата и како се справуваат со истата;

- Менде Гибнатиот во многу неугодна ситуација поради гостинките во неговиот прилог, што си кажа со нив и зашто;

Недела 19:30 часот. Канал 5. Пред концертот на оној што боцнува.