Ново

Мараја Кери сепак ќе ја пее Кен ли

Славната пејачка и глумица, Мараја Кери решила за турнејата оваа пролет 2019 на бис да ја исполни песната „Кен ли“. Кен ли е инаку бугарската верзија на англиски јазик на светски познатата песна „Without you“ на Мараја.

Да се потсетиме која беше Кен ли.