Според какви обичаи работи новиот паркинг во Скопје!?

Во новата епизода на Фчерашни новости се враќаат добро познатите „обновители“. Дознајте според какви обичаи работи најдобро опремениот паркинг плац во Скопје и што е потребно за да добиете паркинг место.

Фчерашни дојдоа до ексклузивни инсерти од „Парада на гордоста“. Директно од терен дознајте зошто се прави таа и кој се ќе земе учество во истата.

Менде гибнатиот во нова авантура. Како ќе успее да се снајде овојпат и што ќе научиме од неговата сторија за пчелите.

Недела 19:30 часот. Канал 5 телевизија. Се гледаме.