Ново

Што всушност си кажаа папата Франциско, премиерот Зоран Заев и претседателот Ѓорге Иванов на средбата!?

Папата Франциско оствари средба со политичкиот врв во Република Македонија, но настрана од преносот кој беше прикажан на повеќе телевизиски куќи, Фчерашни новости успеа да дојде до снимка од што тоа навистина се збореше на средбата.Меѓудругото, во оваа епизода можевте да погледнете и:

- Како тече дигитализацијата на селата во Македонија
- Зошто повторно се порибува Осломејското езеро и како
- На што се лути битолчани и друго

Атанас Костовски: Нема да заборавам кога докторот му брцна прст на боксерот за да го стани

Синоќешната „Еден на Еден“ беше прекратка за да ги собере сите анегдоти на Зоран Михајлов и Атанас Костовски.

Од времето кога Зоки бил првак на Југославија, преку нивното запознавање во Нова Македонија, па сè до станување на најпрепознатливите гласови на спортското новинарство во Македонија - само дел од работите кои може да ги гледате во новата „Еден на Еден“, веќе достапна на „Јутјуб“: