Ново

Атанас Костовски: Нема да заборавам кога докторот му брцна прст на боксерот за да го стани

Синоќешната „Еден на Еден“ беше прекратка за да ги собере сите анегдоти на Зоран Михајлов и Атанас Костовски.

Од времето кога Зоки бил првак на Југославија, преку нивното запознавање во Нова Македонија, па сè до станување на најпрепознатливите гласови на спортското новинарство во Македонија - само дел од работите кои може да ги гледате во новата „Еден на Еден“, веќе достапна на „Јутјуб“:

Како тече дигитализацијата на селата во Македонија!?

Во најновата епизода на Фчерашни новости, Менде Гибнатиот излезе на терен за да дознае како тече дигитализацијата на македонските села и како селаните реагираат на истата.

Ланчо посети еден отворен ракометарски терен за да поразговара со пиарот на Владата и да дознае низ што се поминаа ракометарите и кој е најкрив што влегоа во фајнл фор.

За крај, анализиравме како помина посетата на папата Франциско во Македонија и кои се придобивките од таа посета и зошто.

Недела 19:30 часот на канал 5 телевизија. Бидете таму.